• Wat is Mediation?

    Mediation is, kortweg, het oplossen van conflicten onder begeleiding van een neutrale conflictbemiddelaar (mediator). Het betreft de oplossing voor allerhande conflicten die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

    Meer info

Over Ons

Active Mediation is onderdeel van Arbo Active BV. Arbo Active BV is dé landelijke ISO 9001 en 7de richtlijn gecertificeerde arbodienstverlener. Het ziekteverzuim ligt op 3,4%, terwijl dit landelijk ligt op ruim 4,5%. Arbo Active BV heeft ruim 1600 werkgevers en 240.000 werknemers onder contract.

Arbo Active BV maakt onderdeel uit van Active Health Management. Active Health Management is actief in de bedrijfsgezondheidszorg en de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde en ondersteunt bedrijven met het vaststellen, ontwikkelen en uitvoeren van een totaal gezondheidsplan passend bij de bedrijfsdoelstellingen en de medewerkers.

Binnen Active Health Management verrichten wij onder de naam Active Medical Check BV alle mogelijke (bedrijfs-) medische keuringen, beroepskeuringen, verzekeringskeuringen, rijbewijskeuringen, persoonlijke keuringen, Periodieke Medische Onderzoeken (PMO’s) en healthchecks.

Active Health Bedrijfsartsen Plus BV, eveneens behorend tot Active Health Management, levert hoogwaardige bedrijfsgeneeskundige zorg en is als organisatie in staat om flexibele inzet van uitstekende gekwalificeerde bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te organiseren. Active Health Bedrijfsartsen Plus is door de SGRC erkend als praktijk opleidingscentrum voor bedrijfsartsen

Wij werken landelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u dan contact op met een van onze Accountmanagers op 088-2866055 of stuur een e-mail: interventieloket@activehealth.nl.